Дух се засели в къща на жена от Оренбургска област

...
Дух се засели в къща на жена от Оренбургска област
Коментари Харесай

Гробищен дух се засели в къщата на руско семейство

Дух се засели в къща на жена от Оренбургска област в Русия или най-малко по този начин счита обитателката на дома след редица страховити феномени, станали в фамилното ѝ жилище.

Всичко почнало по-рано тази година, когато Олга и фамилията ѝ решили да посетят гроба на своя умряла близка. След като се върнали от гробището, дамата била обхвaната от необяснимо притеснително възприятие.

Заедно с това с дребният ѝ наследник почнал да сочи с пръст към ъгъла на детската стая и да повтаря, че там има чичко. Но колкото и да се взирали в стените обаче, възрастните по този начин и не виждали никого. Момчето обаче не спирало да приказва за невидимия посетител на дома, а от време на време поради него даже се събуждало с писъци измежду нощ.

Това обаче не беше всичко. Котката отхвърли да влиза в същата стая, а даже и да я вземехме в ръце, драскаше и се опитваше с всички сили да избяга от помещението, споделя дамата пред съветски уебсайт за паранормални интензивности.

Накрая Олга не издържала на цялото напрежение и решила да се обърне за помощ към движимости лица. Те я посъветвали да пречисти всички стаи на жилището си със специфичен обред. Без да губи повече време, тя направила всичко, което ѝ било заръчано и в дома ѝ още веднъж се възцарило успокоение.

След като изпълних ритуала за филтриране, всичко стана отново обикновено. Вероятно в домът ни е бил населяван от дух, пристигнал с нас от гробището, счита жена.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР