Дуейн Джонсън признава реакцията, която получи, след като той и

...
Дуейн Джонсън признава реакцията, която получи, след като той и
Коментари Харесай

Дуейн „Скалата“ Джонсън се обръща към реакцията на фонда на Мауи: „Разбирам го и напълно разбирам“

Дуейн Джонсън признава реакцията, която получи, откакто той и Опра Уинфри помолиха обществеността да подари на фонд за възобновяване от горски пожар в Мауи предишния месец.

„ Когато за първи път стартирахме фонда, имаше известна противоположна реакция “, сподели Джонсън във видео, оповестено на страницата му в Instagram в неделя, добавяйки: „ Разбирам го и изцяло разбирам и можех да съм по-добър. И идващия път ще бъда по-добър. ”

Джонсън сподели още, че схваща, че „ парите не падат от небето и не порастват по дърветата и има доста хора, които живеят от заплата до заплата. И го разбирам и знам какво е това. “

„ Последното нещо, което желаете да чуете, когато живеете от заплата до заплата, е някой да ви желае пари, изключително когато индивидът, който ви желае пари, към този момент има доста пари “, сподели той.

През август Джонсън и Уинфри за първи път оповестиха, че са основали Народния фонд на Мауи посредством видеоклип, оповестен на техните страници в Instagram, като споделиха, че всеки е съдействал с 5 милиона $, с цел да стартира акцията.

„ Разбрах, разбирам. Никога преди не съм стартирал фонд, само че бързо изследвам и си извадих поука “, сподели Джонсън, добавяйки, че прави оценка прозрачността, която неговите обществени медии обезпечават във връзка с усвояването на противоположната връзка от неговите почитатели.

Когато обявяваха фонда, Уинфри и Джонсън обясниха, че тези, които са изгубили главните си домове при пожарите в Лахайна и Кула, имат право да получават 1200 $ на месец от техния фонд.

Във видеото си в неделя Джонсън сподели, че „ хиляди и хиляди оживели “ са почнали да получават първия кръг от финансиране.

По-рано Си Ен Ен заяви, че над 100 души са починали при бързо разрастващи се горски пожари, обхванали остров Мауи. Според Националната асоциация за противопожарна отбрана горските пожари са най-смъртоносните в Съединени американски щати от повече от 100 години.

Cheri Mossberg, Nouran Salahieh и Raja Razek от CNN способстваха за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР