Дуейн Джонсън получи наградата „Шампион на публиката“ по време на

...
Дуейн Джонсън получи наградата „Шампион на публиката“ по време на
Коментари Харесай

Скалата получи наградата “Шампион на публиката“, подари я на дете преборило рак

Дуейн Джонсън получи премията „ Шампион на публиката “ по време на церемонията „ Изборът на публиката “, извършена на 7 декември в Санта Моника. Скалата реши да отдаде респект на двама души, които са неговите герои и го въодушевяват всеки ден - Мохамед Али и Шушан Лазариев. Момичето е част от фондацията Make-a-wish и е съумяло да победи рака.

„ За тези от вас, които знаят и за тези, които не знаят, същинският първенец на публиката е най-великият – Мохамед Али. За първи път го срещнах, когато бях малко момче и той беше толкоз благ с мен. Беше занимателен и готин. Държеше се отлично с мен “, сподели той на сцената. Наградата му бе връчена от Джеф Безос, като артистът съобщи, че не се усеща като първенец на публиката.

Скалата споделя, че купата разказва човек, който се държи добре с останалите и постоянно е благ с тях. Не ги дели съгласно цвета на кожата, расата, културната или половата принадлежност.

„ Последният път, в който видях Мохамед, бяхме дружно на събитие на Make-a-Wish и двамата изпълнявахме стремежи. Последните му думи към мен бяха „ Ти продължавай да действаш “, добави още Джонсън, след което предложения на сцената Шушан Лазариев. Той подарява премията си на Шушан, тъй като тя съставлява всичко това, което се събира в определението „ първенец на публиката “.

„ Нейното предпочитание е да бъде тук измежду вас и да се качи на тази сцена. Няма си и визия, че ще направя това. Много ще я изненадам. Запознах се с нея по-рано. Казах ѝ, че се гордея с историята ѝ. Тя е войник, въодушевила е цялото си семейство и приятелите си. Искам да ти кажа какъв брой доста въодушеви и мен и всички към теб, както и всеки един тук “, сподели Скалата.

„ Първо, желая да ти благодаря за това. Не го чаках изобщо. Но желая да благодаря и на Make-a-Wish. Никога не съм си представяла, че нещо толкоз хубаво може да ми се случи. Това е полуда. Не си представях, че ще съм тук, оживяла след рака “, показа Шушан на сцената.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР