Дрю Баримор и Луси Лиу имат дълбоко приятелство, което продължава

...
Дрю Баримор и Луси Лиу имат дълбоко приятелство, което продължава
Коментари Харесай

Голите снимки на Дрю Баримор, които Луси Лиу още пази

Дрю Баримор и Луси Лиу имат надълбоко другарство, което продължава десетилетия. Лиу се появи в The Drew Barrymore Show, където двете приятелки си приказват за новия филм - `Шазам!Яростта на боговете ", в който Лиу взе участие.

От дума на дума обаче се връщат обратно в предишното, разкривайки някои пикантни детайлности. Като обстоятелството, че Луси Лиу е направила голи фотоси на Баримор, до момента в който снимат " Ангелите на Чарли ". " Знаете ли какво в действителност се пробвах да намеря? ", пита Баримор Лиу и продължава: " Опитвах се да намеря голите фотоси, които ми направи на снимачната площадка на " Чарли ", в моята съблекалня. "

" В мен са, в мен са, несъмнено ", споделя Лиу, а Баримор дава отговор, че на драго сърце би ги взела назаем. Лиу прибавя: " И изглеждаш прелестно тогава, както апропо продължаваш да  изглеждаш. И ти си толкоз естествена и игрива. И в действителност си прекарваш ужасно. Имам поредност от портрети на толкоз доста хора - със и без облекла ", разкрива още Луси Лиу.
 Снимка 611291

Баримор, Лиу и Камерън Диас участваха в екшън кино лентата от 2000 година " Ангелите на Чарли ", както и в продължението му от 2003 година " Ангелите на Чарли: С цялостна газ ". В последното мини събиране Лиу и Баримор се спуснаха по пътя на спомените, до момента в който гледаха фотография от дните си на " Ангели на Чарли ". " Спомням си болката ", споделя Лиу, гледайки фотография, на която се вижда по какъв начин и двете са вдигнали единия си крайник, подготвени да се бият, до момента в който Диас е в средата, приклекнала с протегнати ръце. " Спомням си, че трябваше да свържат краката ни с жица, с цел да ги държат по този начин, тъй като е невероятно, нали? Защото другояче ще би трябвало да наклониш тялото си ", добавя Баримор.

Луси Лиу прецизира, че е трябвало да тренира по осем часа дневно, пет дни в седмицата, с цел да се приготви за ролята, до момента в който Баримор признава, че Лиу е била доста " отдадена ". Дрю Баримор към този момент приказва за близкото си другарство с Лиу и Диас, когато трите се събраха още веднъж в премиерния епизод на шоуто на актрисата през септември 2020 година
 Снимка 611290

" Нещото, което обичам в нашето другарство е, че сме били там във всички огромни и значими моменти, били сме там и в дребните моменти и инцидентните моменти и повода да сме толкоз положителни приятелки е, че е същинско и прекосяваме през същински неща една с друга, " напомнят думите на Баримор от Yahoo Life.

От своя страна Луи прибавя, че въпреки да са минали 20 години, се усеща по този начин като че ли е било през вчерашния ден. " Чувствам се също толкоз свежа, млада и креативен разчувствана, както бях, когато започнах ", безапелационна е актрисата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР