Други си е, когато човек има някакъв талант - да

...
Други си е, когато човек има някакъв талант - да
Коментари Харесай

Във вихъра на изкуството: Марта от "Ергенът" показа нацапани прелести и изпоти

Други си е, когато човек има някакъв гений - да написа, да пее, да основава музика или да рисува, както прави красивата Марта от " Ергенът ". Риалити героинята не демонстрира доста от творчеството си в Instagram, само че наподобява се е захванала крепко да работи. Художничката реши да покаже по какъв начин наподобява, когато рисува и нещо ни кара да си мислим единствено за... радостни неща.

Виж още: Ново лято, същата фикс идея! Златка Димитрова - с една камара мускули

Е, пожелаваме на всеки по една такава художничка, която да се разхожда у дома небрежна и леко изцапана с багра. Ние сме нетъпреливи да забележим и творчеството, което е докарало Марта до този тип. Зори Джи обаче е оценила прелестите на Марта и е написала: " Марта, неповторима си. Поздрави от Тунис ", фука се Джи-то, че е отново на отмора с фееричните си рокли. 

Виж още: Ева се прехласна по Адриан Зурков и се замечта: Да беше той ергенът...

Наскоро злобари упрекнаха Марта, че била копирала непознато изкуство, визирайки фотографията горе, на която ергенката театралничи със своя картина. " Ако нарисуваш и нещо твое, а не да плагиатстваш, ще бъде супер.... Не е готино по този начин ", отсече гневна потребителка, която очевидно е видяла в картината непозната концепция. Мацката по този начин и не е дала отговор на злобните намеци, само че и едва ли има време да обръща внимание. 

Изображение: https://www.instagram.com/martajelyazkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР