Другата седмица внасяме искане в парламента Сметната палата да влезе

...
Другата седмица внасяме искане в парламента Сметната палата да влезе
Коментари Харесай

Сметната палата да влезе в Министерски съвет, заради харчовете на Борисов, иска Нинова

Другата седмица внасяме искане в Народното събрание Сметната палата да влезе в Министерския съвет и да се произнесе дали е оправдано един човек да харчи парите от бюджета. Това сподели през днешния ден по Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя разясни, че отпуснатите пари тази седмица на служителите на реда и учените, основават рисков казус, че пари се получават с митинг. " Това основава рисков казус, ще излязат други класи, само че парите ще свършат ", заключи Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че митингите от тази седмица, са посочили едно позитивно нещо – че на хората им е омръзнало и са преодолели страха си.

В отговор на въпрос, Корнелия Нинова сподели, че моментът за вота на съмнение не е определен преднамерено по този начин, че да е по време на европредседателството. " Целта не е да ни видят, или да се ядоса Борисов. Вот на съмнение, по време на европредседателството, не е антиевропейско, а проевропейско ", акцентира тя.

Корнелия Нинова сподели още, че независимото внасянето на вота на съмнение, не значи, че Българска социалистическа партия скъсва вечно с Движение за права и свободи. " В бъдеще, можем да имаме още опозиционни дейности дружно ", разясни тя.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР