Другарят Паси продължава да ни спуска отвисоко плановете на чичо

...
Другарят Паси продължава да ни спуска отвисоко плановете на чичо
Коментари Харесай

ПОДМЯНАТА ИМ ЩЕ УСПЕЕ И ТОЗИ ПЪТ

Другарят Паси продължава да ни спуска отвисоко проектите на чичо Сам.

Най-доброто за България и Румъния било да станат нуклеарен щит против Китай и всички нуклеарни мощности на НАТО от Европа да се пренесат тук. Така сме щели да станем огромни и мощни, евентуално също здрави и доста богати жители на Европейски Съюз. Ако същото това нещо като цел скрита на Съединени американски щати не го приказваме обществено най-малко от 5 години насам, несъмнено щяхме да се изненадаме или шокираме. Друг е въпроса, че тези проекти не са от през вчерашния ден и са повода за приемането ни в НАТО. Трябва им територията ни, не хората, които живеят в нея.

И в случай че някой вижда причина България да става освен токсичното, само че и нуклеарното сметище на Европа, дано слуша другаря Паси. Ако пък желаете да живеем без да сме денонощна цел на надалеч по-развити от нас цивилизации, които имат качествата да ни приключат тъкмо за 1 минута като нуклеарна страна от НАТО, продължавайте да живеете единствено с очаквания и да слушате обещанията за добър живот тук. Под американски боен ботуш.

Не разполагаме с доста време да решаваме.

===

Другарят Борисов става все по-настъпателен!

Това значи все по уверен в персоналната си цялост. И до момента в който едни си раздират ризите, като борци против него, кучият им наследник отново е намерил пътеките до американското посолство. Правилните пътеки. Дори знам името на едната пътека.

Какво да ви кажа, подмяната им ще успее и този път.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР