Другарят-милионер Терзиев много обича да говори за чистотата, даже се

...
Другарят-милионер Терзиев много обича да говори за чистотата, даже се
Коментари Харесай

Другарят-милионер Терзиев знае ли, че една от новите, с които ще прави бардак е от… старите? От „Кремиковци“

Другарят-милионер Терзиев доста обича да приказва за чистотата, дори се беше снимал някъде в регион „ Кремиковци “ до нерегламентирано бунище. Лайтмотив в говоренето му е по какъв начин неприятната администрация не се бори с противозаконните сметища.
Хубаво е по този въпрос да беседва с претендента си за кмет на региона – госпожа Донкова, която припозна за смяната.
Въпросите към Терзиев от Промяната са по какъв начин ще смени модела в регион „ Кремиковци “, издигайки остарелия, сегашния кмет на региона? И тъй като става дума за противозаконни сметища, Терзиев би могъл да попита претенденти си за какво в края на кв. Кремиковци от години избуява нелегално бунище, току по носа на претендента му за кмет на региона?
Следващ въпрос – за какво за толкоз години същия този кмет и в този момент кандидат-кмет не го почисти? Защо не изпрати нито един сигнал тъкмо за това бунище?

Терзиев да отговори, в случай че може.
Когато е тръгнал да изяснява, че ще сменя модела, дано каже по какъв начин той и районният му кмет ще се оправят с противозаконните сметища, които никнат като гъби. Давам образеца с кв. Кремиковци, тъй като той е емблематичен. А е емблематичен като неуспех на кмета на региона да се бори с противозаконното изхвърляне на боклуци. Емблематичен е и за двойните стандарти – за едни сметища се пишат сигнали, за други не. Защо?
Това са все въпроси към смяната, чието лице на тези избори е Васил Терзиев. След като даваш поръчка да си новото, дай да забележим по какъв начин със старите хора, ще правиш нова политика?
КАРЛОС КОНТРЕРА, претендент на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР