Другари на пациент нахлуха в шокова зала в Шумен. Инцидентът

...
Другари на пациент нахлуха в шокова зала в Шумен. Инцидентът
Коментари Харесай

Пияници нахлуха в шокова зала в Шумен, за да "помогнат" на приятел

Другари на пациент нахлуха в шокова зала в Шумен. Инцидентът бил предшестван от тежка алкохолна вечер в петък. Компания от североизточните шуменски села се почерпила щедро дотам, че на един от другарите по маса му станало неприятно и се наложило да го карат в болница.

До болничното заведение в Шумен го придружили братовчед му и един другар. Както е по протокол почерпеният пациент бил вкаран в шокова зала за обработка, а подпийналите мъже от компанията му надзъртали през вратата.

Пациентът в един миг почнал да стене "Умирам, загивам! " и предсмъртните му стенания били чути от другар. Той пък ги препредал на авера-братовчед. Братовчедът скочил, блъснал една сестра и нахлул в шоковата зала, макар обясненията, че не може да влиза вътре.

„ Тука сте дърти и за нищо не ставате! “ – установил братовчедът. Дошла защита, охранителят извикал полиция и по този начин били арестувани 29-годишен мъж от Хърсово и 31 годишен от Златна равнища.

И двамата били солидно пийнали, дотам, че на сутринта когато ги разпитвали единият не помнел нищо, а другият единствено репликата, че братовчед му умира. Не помнели по какъв начин влезнали и в стая, където в това време настанили техния другар и по какъв начин се разправяли и със санитарката там.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР