Друг вид Гражданска война“ ще дебютира през 2024 г. преди

...
Друг вид Гражданска война“ ще дебютира през 2024 г. преди
Коментари Харесай

Филмът „Гражданска война“, в който президентът бомбардира американски граждани, в близко бъдеще ще има премиера през 2024 г.

Друг тип „ Гражданска война “ ще дебютира през 2024 година преди президентските избори, с помощта на нов филм, чийто филмов откъс преди малко излезе.

Написан и режисиран от Алекс Гарланд, „ Гражданска война “ е разказан в мотото като „ конкуренция до Белия дом в уравновесена Америка от близкото бъдеще по ръба на бръснача. " В филмовия откъс от две минути и половина от A24 „ острието на бръснача “ наподобява като модерна революция след отцепването на 19 щата.

Трейлърът съдържа разнообразни провокативни изображения, в това число Съединени американски щати. бойци и военни танкове, преминаващи през американски градове по време на явно въстание.

„ Съжалявате ли за потреблението на въздушни удари против американски жители? “ публицист се появява, с цел да попита президента с " три мандата ", изигран от Ник Оферман.

Мемориалът на Линкълн, паметникът на Вашингтон и Капитолия на Съединени американски щати, обгърнати в пушек. (Ting Shen/Bloomberg посредством Getty Images)

Разказът на филмовия откъс следва вое...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР