Дрогираните шофьори да работят в моргите, реанимациите и травматологиите, за

...
Дрогираните шофьори да работят в моргите, реанимациите и травматологиите, за
Коментари Харесай

ВМРО: Дрогираните шофьори да работят в моргите и реанимации, където има жертви на катастрофи

Дрогираните водачи да работят в моргите, реанимациите и травматологиите, с цел да видят какво са предизвикали на жертвите си! Искаме и по-високи санкции за шофиране след приложимост на опиати и повдигане на минималното наказване за породена злополука от 3 на 5 години. Това споделят от Вътрешна македонска революционна организация по отношение на злополуката, при която почина известният ефирен водещ Милен Цветков.
Вътрешна македонска революционна организация към този момент е внесло оферти за изменение на член 67, алинея 3; член 343, алинея 3 писмен знак б и член 343б, алинея 3 от Наказателния кодекс. Заявената от Вътрешна македонска революционна организация цел на законопроекта е да се понижи броя на условните присъди, които се постановат посредством в този момент настоящата правна уредба и да се реализира оптималната предварителна защита посредством превъзпитание на хората, които се качват зад кормилото под въздействието на наркотични субстанции.
Поведението на 22-годишния водач (бел. ред. - Кристиан Николов) директно след злополуката демонстрира цялостна липса на възприятие за виновност и отговорност за породеното ПТП, счита Вътрешна македонска революционна организация. Затова и партията желае опциите за налагане на условна присъда да бъдат сведени до най-малко, а тогава, когато се наложи, то да има опция за полагане на труд като чистачи и санитари в отделенията, до които стигат жертвите като реанимации, ортопедии и морги. Тази мярка сигурно би имала сериозен резултат в посока превъзпитание и бъдеща предварителна защита от рецидив на същото действие, счита Вътрешна македонска революционна организация.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 23 април "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР