Дрогиран и изключително агресивен шофьор скочи на 56-годишен бургазлия заради

...
Дрогиран и изключително агресивен шофьор скочи на 56-годишен бургазлия заради
Коментари Харесай

Бесен екшън с дрогиран шофьор в Бургас!

Дрогиран и извънредно нападателен водач скочи на 56-годишен бургазлия поради това, че му пресякъл пътя до зеленчуковата борса на бул.”Одрин”, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас, представени от " Флагман ".

56-годишният мъж карал лекия си автомобил Шевролет Авео по булеварда и завил към борсата, допускайки леко ПТП с насрещно движещия се автомобил „ Пежо” 106, ръководено от 27-годишния Н.Н.

След злополуката двата автомобила спрели, като Н.Н. слязъл и с пестник счупил стъклото на предната лява врата на лекия автомобил “Шевролет”, след което се качил на “Пежо”-то си и напуснал местопроизшествието. Издирен е в допълнение, като при тестване за приложимост на наркотични субстанции, апаратът е отчел позитивен резултат за приложимост на амфетамин и метамфетамин.

При осъществената инспекция в Н.Н. е открита на половина изпушена саморъчно свита цигара с марихуана. Н.Н. е арестуван с полицейска заповед за период до 24 ч. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР