Дробовете ни са едни от най-ценните органи, защото без тях

...
Дробовете ни са едни от най-ценните органи, защото без тях
Коментари Харесай

Ананасът пречиства дробовете

Дробовете ни са едни от най-ценните органи, тъй като без тях нямаше да бъдем в положение да дишаме въздуха, който доставя кръвта с О2. Самият акт на дишането е комплициран развой и за това е доста значимо да се грижим за белите си дробове. Диета с ананас има за цел да ви помогне да поддържате белите дробове мощни и здрави.

Пресен ананас

Яжте по два пресни ананасa всеки ден. Ананасите са доста потребни за белите дробове, тъй като те съдържат основни хранителни субстанции и ензими, които оказват помощ за възстановяване на циркулацията на кръвта към белите дробове.

 Пресен Ананас

Яжте ананас на закуска, обяд и вечеря, в допълнение към други здравословни храни. Бъдете сигурни, че ядете ананаса минимум 30 минути преди другите храни, с цел да дадете време на организма за храносмилане на ананаса като първа храна.

Вашето тяло се нуждае от ензима бромелаин, за разчистване и детоксикация на храносмилателната система и белите дробове. Продължете да ядете ананас всеки ден толкоз дълго, колкото смятате, че е належащо да детоксикацията на белите дробове, а и даже и да не спирате той няма да ви навреди.

 Сок от Ананас

Сок от ананас

Пийте по четири чаши недопечен сок от ананас на ден. Можете да постигнете още по-голям резултат от ананасената диета посредством пиянство на ананас и ябълков сок в допълнение към яденето на пресни ананаси. Избягвайте да купувате този сок в магазина, тъй като доста от купените сокове съдържат захар и други добавки. Вместо това, използвайте вашата сокоизстисквачка, с цел да извършите сок вкъщи.

Сокът е доста сладостен и удовлетворяващ жаждата. Може даже да почувствате една приятна изненада от прилив на сила, идващата от естествените захари в този плод.

 Пиене на Вода

Когато пиете сок фибрите са отстранени, тъй че тялото ви всмуква за доста по-кратко време потребните съставки на този възвишен плод, в сравнение с в случай че ядете плодовете цели. Целите плодове, в това число ананасите, съдържат фибри, което оказва помощ на захарта да се обработва доста по-бавно.

Хидратация

Пийте осем до 10 чаши чиста вода всеки ден. Тялото ви се нуждае от вода, за превозване на питателните субстанции към клетките, където те са нужни. Водата също по този начин отстранява токсините.

Диетата с ананас може да бъде още по-ефективна, когато се пие доста вода. Избягвайте чешмяна вода за пиянство, тъй като нормално съдържа хлор. Хлорът не е потребен за белите дробове и за пикочните пътища.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР