Древни извънземни същества с крила или перки, са обикаляли Земята

...
Древни извънземни същества с крила или перки, са обикаляли Земята
Коментари Харесай

Извънземни с криле порили небето ни преди 1000 години?

Древни извънземни същества с " крила или перки ", са обикаляли Земята преди повече от 1000 години, настояват двама от най-известните документалисти.

Режисьорите на филми за лов на извънземни Серена Ди Си и Майкъл Мацола са подготвени да покажат редица невиждани до момента изображения на създанията, открити в отдалечена перуанска мина. Докато някои публични лица дефинираха откритието им като " подправени " извънземни, Серена и Майкъл настояват, че фотосите потвърждават, че са разкрили нова форма на живот, написа " Телеграф ".

Номинираният за " Еми " дует съобщи, че се е натъкнал на значимо изобретение за човечеството и ще показа откритията си в хотел Mondrian в Холивуд, Лос Анджелис. Към тях ще се причислят учени, правосъдни специалисти и юристи, с цел да дадат " тълкувания " и да тестват съществата онлайн пред аудитория. Това идва единствено дни откакто основателите на документални филми обявиха, че са разкрили " извънземни мумии " от 1000 прочие н. е. и споделиха, че резултатите от рентгеновите лъчи може да сочат, че те са " от някъде другаде в галактиката ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР