Дрескодът за събития като награди, фестивали и премиери на филми

...
Дрескодът за събития като награди, фестивали и премиери на филми
Коментари Харесай

15 знаменитости, които нарушиха дрес кода и се насладиха на това

Дрескодът за събития като награди, фестивали и министър председатели на филми е непоколебим, само че елементарен: смокинг за мъже и вечерна или коктейлна рокля за дами. Случва се звездите да нямат нищо срещу да бъдат запомнени от милиони фенове, създавайки необикновен облик. Но постоянно на напред във времето излиза баналният въпрос за удобството.

Ние се заинтересувахме от тази тематика и открихме случаи, когато известни персони пренебрегваха разпоредбите и привличаха вниманието на милиони хора.

Клои Джао

Носителят на Оскар през 2021 година, който получи премията за кино лентата „ Земята на номадите “ в номинацията „ Най-добър режисьор “, пристигна на церемонията с рокля от Hermès и … маратонки. Според кода за черна вратовръзка високите токчета се смятат за допустима обувка. Достатъчно рационално нарушаване на правилото: прекарването на половината нощ на високи токчета е следващото тестване.

Били Айлиш

На Оскарите през 2020 година певицата се появи с панталонен костюм на Chanel. Били постоянно показваше, че избира необятни облекла, тъй че този избор не беше неочакван.

Уди Харелсън

Уди Харелсън участва на премиерата на Игрите на глада: Присмехулник. Част II ”по пижама и чорапи без обувки. Вярно е, че си коства да се означи, че облеклото е хармонично проектирано в сиво.

Кендъл Дженър

Кендъл Дженър се появи на аления килим на филмовия фестивал в Кан през 2017 година с дънкови къси панталони. Вярно, моделът добави визията с грациозен топ от Александър Вотие и бижута.

Кейт Мидълтън

Общият черен код за обличане, който разрешава единствено черни облекла, беше пренебрегнат от Кейт Мидълтън на церемонията BAFTA 2018. Въпреки че роклята от Jenny Packham към момента имаше мрачен колорит.

Джулия Робъртс

През 2016 година Джулия Робъртс излезе на аления килим на филмовия фестивал в Кан с дълга рокля, която скриваше обувките ѝ. Но незабавно щом стартира да се изкачва по стълбите, всички видяха, че актрисата въобще няма обувки. И това макар обстоятелството, че даже обувките без токчета не се предлагат от разпоредбите на филмовия фестивал.

Джоди Фостър

Носителката на “Оскар ” от 1992 година “Тишината на агнетата ”, най-хубава актриса, се отхвърли от вечерната си рокля. Джоди Фостър е запомнена с елегантния си тоалет – панталонен костюм Armani с копринени ръкавици.

Кристен Стюарт

Кристен Стюарт пристигна на премиерата на един от филмите на фестивала в Кан в необикновен в своята елементарност костюм – топ и дълга пола. Но се оказа, че това е рокля от Chanel.

Тимъти Чаламет

Да се ​​появиш на Оскарите с спортен екип с цип? За елегантния Тимъти Чаламет това не е проблем, изключително откакто костюмът му е от Prada.

Шарън Стоун

На Оскарите през 1996 година актрисата носеше сива водолазка Gap. Представете си изненадата на публиката, когато се оказа, че това елегантно нещо коства единствено 21 $.

Езра Милър

Актьорът избра подобен необикновен облик от Moncler Pierpaolo Piccioli за появяването си на премиерата на „ Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд “.

Даян Кийтън

Даян Кийтън не един път носеше не рокля, а костюм на церемонията. Това се случва за първи път през 1978 година, когато печели Оскар за работата си във кино лентата „ Ани Хол “. И през 1993 година тя добавя визията с дълго палто.

Серена Уилямс

На Met Gala 2019, известният тенисист носеше блестящо жълта рокля от Atelier Versace. В същото време тя елегантно наруши дрес кода за обувки, като избра кецове, които да подхождат на цвета на роклята.

Кой, съгласно вас, се оказа най-смелият извършител на дрескода?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР