Дредите са прическа с голяма история, но за повечето от

...
Дредите са прическа с голяма история, но за повечето от
Коментари Харесай

Мъж подстригал 11-годишните си дреди и се променил коренно. Днес е голям красавец

Дредите са прическа с огромна история, само че за множеството от нас това е просто зле заплетена коса. За да получите нещо сходно на главата си, е задоволително да спрете да се разресвате за година-две.

Въпреки това, тези дреди, които най-често срещаме, не са направени от природата, а от специфични майстори. Изплитането на плитки става благодарение на специфична кука и сможе даже да отнеме няколко цялостни работни дни. Но тези, които подхващат такава стъпка, споделят, че резултатът си заслужава.

Млад мъж от Съединени американски щати си изплел дреди, когато бил още младеж. Прическата му харесала толкоз доста, че даже към този момент като възрастен мъж, не бързал да се раздели с нея.

 мъж-с-дреди

Общо той ходил с дреди в продължение на 11 години и през това време те пораснали чак до кръста. В един миг обаче мъжът осъзна, че е време да промени нещо и решил да стартира от нова прическа.

Първоначално момчето помолило приятелката си да му отреже дредовете, само че се оказало, че не е толкоз елементарно. Косата били  толкоз заплетена, че елементарните ножици просто не вършели работа.

Тогава било решено да се обърне към експерти. Фризьорът бързо схванал по какъв начин да преодолее тези „ чудовища “. Общото тегло на подстриганата коса е към 1 кг.

 видоизменение

Когато нашият воин се видял видоизменен, той безусловно не разпознал личното си отражение. Преди това, заради необикновената му прическа, някои хора имали неправилно усещане за него. Но в този момент от огледалото му се усмихвашлкрасив млад мъж, на който всяка майка би могла да повери щерка си.

 мъж-с-дреди-и-без-дреди

Интернет потребителите забелязали, че индивидът се трансформирал в в действителност хубав мъж и в този момент приятелката му ще би трябвало да го крие от фенките, които се появят на хоризонта.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР