Дребните несгоди в ежедневието ни могат да ни изнервят до

...
Дребните несгоди в ежедневието ни могат да ни изнервят до
Коментари Харесай

Хитри начини за отпушване на мивката

Дребните неволи в всекидневието ни могат да ни изнервят дотам, че да станем даже нападателни. Ако това ви звучи необикновено, можете да си извършите опит.

Не отпушвайте мивката, оставете казанчето да тече в банята и единствено след един-два дни ще се усетите по-изнервени от всеки път. И дано в действителност спрем дотук, с цел да избегнем неща или пък думи, които бихте споделили към членовете на фамилията си и по-късно да съжалявате за тях.
Защо умните домакини поставят брашно в мивката?
Не всяка стопанка може да се похвали с идеално чиста кухненска мивка. Мивката се употребява прекомерно постоянно и даже изрядните домакини не ус...

Това може да ви даде и сигнал за повода, заради която множеството ви колежки на работа са кисели. Нищо чудно половината им неща да не работят и да няма кой да ги оправи.

В този ред на мисли несъмнено запушената мивка може да бъде сериозен проблем. В такива моменти нормално завиждаме на американците, които имат машина под канала си, която разгражда боклуците.

Но по този начин или другояче, случва се мивката да се запуши. Това може в действителност да бъде изнервящо и да коства време и средства. За да се избегне, е добре да вършим профилактика понякога. На пазара можете да видите разнообразни препарати за отпушване на канали в домашни условия. Безспорно те са ефикасни, само че могат и да бъдат рискови за нашето здраве. Затова е по-добре да използваме домашни способи.

Най-лесният метод е да смесите сода и оцет. Тази композиция се употребява освен за разчистване на канали, само че и на други неща, като прозорци, плочки и други Хубаво е постоянно да имате сода подръка.

За отпушването ще ви би трябвало една чаша оцет, една сода и една сол. Може да сложите и по-малко, само че в тази съразмерност. Изливате в канала и оставяте да постои известно време. Оцетът е влезнал в реакция със содата, а по-късно прибавете и гореща вода.

Друга опция е с кока кола. Ако имате останало количество, изсипете го в канала, оставете да подейства известно време и по-късно залейте с гореща вода. Ще имате измит канал, без да се напрягате изключително.
Дори не си помисляйте да хвърляте тези 8 неща в мивката
Мивката е едно от най-мръсните места във всеки дом. Лошата миризма от нея и непрекъснатото ѝ задръстване са призрачен сън за всяка стопанка. И в случай че...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР