– дребен играч на европейския пазар, доминиран от два основни

...
– дребен играч на европейския пазар, доминиран от два основни
Коментари Харесай

Как деформират пилетата със забранени антибиотици и рискуваме рак - slava.bg

– малък състезател на европейския пазар, доминиран от два съществени производителя, само че пък разчистил неуместната конкуренция на дребния ни като кокошарник пазар, прави тематиката какво ядем като този вид месо супер настояща. Защото пилешкото единствено се води „ манекенска” храна – хем диетична, хем здравословна. Всъщност, тя е много рискова, в това число за добиването на рак, без да знаем. На това сме посветили нашия.

В актуалното българско и освен произвеждане на пилешко месо, тъй като „ развъждане на птици” от дълго време е нещо, което не вършим в естествения и натурален смисъл, всичко е подчинено на разновидности на натуралното за изкарването на пари. Например, бройлерите съзнателно са деформирани телом, като са подсилвани гърдите за сметка на крайниците. Така крачетата им залиняват до степен на процедура да бъде невероятно или мощно затруднено носенето на телата. Съвсем като в приказката за „ къщичката на кокоши крака”.

Това трансформира и усетите – вместо търсенето да дефинира предлагането, то се деформира и се постанова от предлагането на олигарсите. И кълките от нашето детство – обичани на толкоз деца от 70-те, 80-те и даже 90-те години, нали дори филмът за Мишлен е „ крилце или кълка”, към този момент не важат. В Азия да вземем за пример, където са правилни на традициите и имат най-хубавото пилешко месо сега, развиват хармонично птиците, тъй като обичат да ядат - към момента - техните крайници.

Пилетата стартират да бъдат тъпкани с антибиотици още от 8-ия ден на живота си за нарочното си изкривяване. Както се майтапят животновъди: „ С толкоз химия в тях, по-добре да ги продават в аптеките – те не са птици, а таблетки”. Само подсещаме, че точно антибиотиците убиха при „ лечението” в лечебните заведения у нас от ковид, като провокираха хипертрофиране на другите болести на хората с отслабени организми. Научен факт!

Като ядем пилешко, ни предизвикват същото, без даже...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР