Драстично студеното време, включително лед и сняг, засяга части от

...
Драстично студеното време, включително лед и сняг, засяга части от
Коментари Харесай

Едно експертно правило, което всеки трябва да следва, за да избегне кондензация - дори и с двоен стъклопакет

Драстично студеното време, в това число лед и сняг, визира елементи от страната - и един непряк резултат от рухването на температурите е кондензация и плесен.

Издадено е предизвестие за кехлибарено време за Северозападна Англия, Западен Мидландс, Източен Мидландс и Югозападна Англия, което значи, че „ въздействията на студеното време евентуално ще се усетят “ в цялата здравна работа до идващия петък в 12ч. Температурите на заледяване обаче освен носят риск за живота, само че също по този начин могат да причинят безпорядък на домовете ни.

Когато студеното време на открито се сблъска с топлия въздух в домовете ни, това може да аргументи капчици образуването на влага по прозорците. Ако не се лекува, това може да се трансформира в мухъл, която може да повреди парцелите и също да докара до съществени здравословни проблеми, в това число астма.

Но по какъв начин да се отървете от нежелания посетител в къщата? В последна сметка никой не желае миризма на мухъл в дома му. Или протритите пердета и олющените тапети, които постоянно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР