Драмите във волейболният отбор на Добруджа 07 (Добрич) продължават с

...
Драмите във волейболният отбор на Добруджа 07 (Добрич) продължават с
Коментари Харесай

Нови неприятности в Добруджа, още един играч напусна състава

Драмите във волейболният тим на Добруджа 07 (Добрич) не престават с цялостна мощ. След като разпределителят Денимир Димитров реши да напусне отбора заради персонални аргументи, нова неволя се стовари върху клуба и още играч разгласи своето отдръпване, научи BGvolleyball.com .

Посрещачът Ивайло Иванов изиска от управлението да бъде освободен. Причината 21-годишният посрещач, който е от школата на Виктория Волей (Пловдив)., да се раздели с отбора е прекъсване със спортна активност. Така в рамките единствено на два дни двама съществени волейболисти напущат Добруджа, като обезкървяват състава.

След мача с Дунав (Русе) Ивайло Иванов пристигна при нас и съобщи, че желае да се разделим. Каза, че стопира напълно със спортна активност ", разяснява шефът на клуба Галин Господинов.

" Опитахме се да го спрем, казахме му да намерения, опитахме се да го разубедим за това решение, тъй като съгласно нас има благоприятни условия. Но той бе безапелационен, че не желае да играе повече волейбол. Според него не ставал за волейболист. Въпреки, че има контракт, ние почитаме неговото предпочитание и той ни напуща ", добави още Галин Господинов.

Утре (21 ноември) добруджанци одобряват Левски в изтеглен мач от 8-ия кръг на Суперлигата, заради присъединяване на " сините " в третия по мощ европейски клубен шампионат " Чалъндж къп ". Двубоят е от 18,30 часа в зала " Добротица ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР