Драматичен театър Никола Вапцаров“ – Благоевград посреща 27 март -

...
Драматичен театър Никола Вапцаров“ – Благоевград посреща 27 март -
Коментари Харесай

В ДТ „Никола Вапцаров“ – Благоевград: Билети от 10 лв. по случай Международния ден на театъра


Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “ – Благоевград посреща 27 март - Международния ден на театъра със специфична изненада за своите фенове. По случай специфичния ден всеки ще има опция, единствено на 27 март, да закупи билет за всички представления на преференциална цена от 10 лв..

На 27 март на сцената на Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “ – Благоевград ще се играе обичания на публиката комедиен театър „ Колко е значимо да бъдеш сериозен “ от Оскар Уайлд, режисьор Антон Угринов. Заплетеният сюжет, комични обстановки и персонажите със мощен темперамент приковават вниманието на публиката от първата минута, до края на представлението.

В същата вечер ще бъде и връчването на Националните награди ИКАР 2024, за които Благоевградският спектакъл получи четири номинации в разнообразни категории за спектаклите „ Метаморфози “ по Овидий, режисьор Стайко Мурджев и „ Преображението “ по Франц Кафка, режисьор Веселка Кунчева.
Не пропускайте да се възползвате от преференциалните цени по случай Международния ден на театъра, като въведете промокод „ 27март “ в полето „ Имам ваучер “.

Подарете си незабравимо театрално прекарване в вълнуващите спектакли на Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “ – Благоевград.
Билети може да закупите от касата на театъра, онлайн от уеб страницата на театъра - https://www.dtblagoevgrad.com/ и онлайн на www. entase. bg/dt. blagoevgrad.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР