Драматичен, романтичен, Любовта никога не умира“ - най-новия мюзикъл на

...
Драматичен, романтичен, Любовта никога не умира“ - най-новия мюзикъл на
Коментари Харесай

Премиера на мюзикъла Любовта никога не умира на Андрю Лойд Уебър на варненска сцена

Драматичен, сантиментален, „ Любовта в никакъв случай не умира “ - най-новия мюзикъл на Андрю Лойд Уебър, ще можем да гледаме довечера от 21 часа на сцената на Летния спектакъл. От ТМПЦ - Варна прецизират, че при неподходящо време с значителни превалявания след 19.30 премиерата на мюзикъла „ Любовта в никакъв случай не умира “ ще се реалокира на Основна сцена на държавна такса " Стоян Бъчваров " в същия ден и в същия час - 21.00 ч.

Варненската опера е един от първите театри в света, които слагат последната редакция на мюзикъла - тази от 2017 година „ Любовта в никакъв случай не умира “ е продължение на " Фантомът на операта " и се слага премиерно за България. Режисьор на постановката е Светозар Донев, на диригентския пулт ще бъде Страцимир Павлов. Хореография - Анна Донева, сценография и костюми - Нела Стоянова. Диригент на хора е Цветан Крумов.

В ролята на Фантома ще гледаме Пламен Долапчиев, Лилия Илиева ще е Кристин, а в останалите функции ще забележим: Сребрина Соколова, Велин Михайлов, Вяра Железова, Миглена Страдалска, Бойка Василева, Кристиян Славеев, Николай Бояджиев, Белла Петрова, Лев Караван, Николай Колев, Филипа Руженова, Лиляна Кондова.

„ Любовта в никакъв случай не умира “ доразказва историята на мистичния Фантом от Парижката опера, криещ обезобразеното си лице зад маска, и хористката Кристин. 10 години след пожара в операта, за който упрекват Фантома, те още веднъж се срещат в Манхатън. Той е станал процъфтяващ композитор, тя е към този момент оперна дива, само че сред тях стоят брачният партньор й Раул и приятелката й Мег, също влюбена във Фантома.

Постановката е взаимна за двете културни събития, които се организират във Варна сега - ММФ „ Варненско лято “ и Опера в Летния спектакъл.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР