Драмата със задържането на сръбската тенис звезда Новак Джокович в

...
Драмата със задържането на сръбската тенис звезда Новак Джокович в
Коментари Харесай

Ноле без телефон на терминала в Мелбърн, излезе му нов прякор

Драмата със задържането на сръбската тенис звезда Новак Джокович в Австралия провокира куп разнородни реакции в обществените мрежи.

Феновете на сърбина скочиха яростно и упрекнаха домакините, че вършат всичко по силите си, с цел да не завоюва следващ трофей, до момента в който други оправдават реакцията на управляващите и приканват за сходни ограничения по отношение на всеки, който не зачита антиковид ограниченията.

Има и трета група от хора, която просто се забавлява на обстановката и съпостави ситуацията на Джокович с това на героя на Том Ханкс във кино лентата " Терминалът ", който е затворен на летище поради недействителен паспорт.



Ликът на сърбина е на не един и два афиша на кино лентата, като на доста места го назовават не Новак, а  " NoVax ", което значи " не на имунизациите ", написа Блиц.

Джокович е изолиран в стая на летището в Мелбърн и пред вратата й охраняват двама служители на реда, заяви татко му Сърджан за белградското радио B92. 

Сърбинът не е имунизиран, само че получи позволение от уредниците да взе участие на Аустрелиън Оупън, само че оказа се, че това не е задоволително. Ноле не е бил позволен да напусне летището поради проблем с визата.

Според граничните управляващи, тя не била " подадена вярно ", поради което се забавя напредването на Джокович.

Сръбската медия Telegraf оповестява, че на Новак лишен телефонът и опцията да беседва с хора от екипа си.

В момента няма изясненост какъв брой ще продължи изолацията му на летището, откакто управляващите в Австралия явно също не знаят какво да вършат - той е получил позволение да играе на Australian Open с “медицинското изключение ”, само че не може към момента да напусне охраняваната си стаичка в мелбърнското летище.

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР