Драгомир Стойнев намира вотa на недоверие за вече успешен. Това

...
Драгомир Стойнев намира вотa на недоверие за вече успешен. Това
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: БСП каза, че царят е гол

Драгомир Стойнев намира вотa на съмнение за към този момент сполучлив. Това стана ясно от думите депутата от " Българска социалистическа партия за България " в ефира на bTV.

Стойнев се аргументира с това, че в последните 29 години никоя политическа мощ не е предявявала укор към държавното управление на тематика корупция. Вот на тематика корупция е нямало. Българска социалистическа партия скъсали тази омерта сред политическите сили.

" Вече имаме предпазен темперамент на този избор, тъй като към този момент в Народното събрание ще се приказва за корупцията. Вече Българска социалистическа партия сподели, че царят е гол. Ние имаме действителен проблем и би трябвало да го решаваме. Започваме ясно и изрично да приказваме в Народното събрание за тематиката корупция ", отсече депутатът.

Стойнев акцентира, че вотът не е балон. Той се базира на проучването на " Галъп ", че 82% от българите показват, че сме бедна и корумпирана страна .

Решението на казуса било обвързвано освен с напън извън. Това била повода Българска социалистическа партия да го поставя от вътрешната страна.

" ГЕРБ не престават да обезличават институциите, и неявяването на премиера Бойко Борисов на разискванията за вота , който е определен от българския парламент - той е задължен да пристигна. Българска социалистическа партия показва волята на 1 млн. български жители и той е задължен да пристигна ", изясни Драгомир Стойнев.

Новият антикорупционен орган няма да реши нищо съгласно Стойнев.

Той счита, че най-вероятно това ще се окаже бухалка против всеки, критикуващ властта.

" Държавата действа посредством корупция. Едно дете, с цел да влезе в обществото в днешно време на 2 години и половина - става посредством корупция, с цел да бъде записано в детската градина ", подлага на критика депутатът от " Българска социалистическа партия за България ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР