Драголю Симонович днес публикува поредния си пост на своята стена

...
Драголю Симонович днес публикува поредния си пост на своята стена
Коментари Харесай

Остава само собственикът на Лудогорец да излезе на терена и да хвърли топката с ръце във вратата

Драголю Симонович през днешния ден разгласява следващия си пост на своята стена във " Facebook ". Дуци постоянно разяснява българския футбол и проблемите към него.

Изваждаме част от мнението му, което визира мача сред Лудогорец и Септември. И тази победа с 3:1 не мина без скандална помощ за отбора от Разград от страна на съдиите и ВАР.

Ето коментара на Симонович:

" Какво би трябвало да стане, с цел да се смени това БФС? Остава единствено притежателят на Лудогорец да излезе на терена, да вземе топката в ръце, да изгони всички играчи на противника от терена и да хвърли топката във вратата. За българските рефери и ВАР и това ще бъде постоянно, по разпоредбите. А коментаторите на " Диема " ще разгласят този гол за гол на десетилетието. Виждам, че след мача Лудогорец - Септември и Румбата приказва за ОПГ. Познавам притежателя на Септември като сериозен човек и се надявам да се майтапи, че чака шефовете на ОПГ да санкционират подчинените членове на ОПГ.

Има единствено едно решение за всички тези проблеми и това е съдията. Но това не е Кашай, а българската версия на на арбитър Фалконе. Няма друго решение за ОПГ. А, до момента в който не се появи Фалконе, остава ни единствено да " играйкаме ".
 Лудогорец - Септември 3:1 в мач от efbet Лига
Лудогорец победи Септември с 3:1, ВАР още веднъж воин за " орлите "!

Срещата още веднъж беше белязана от няколко противоречиви решения на съдиите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР