Драго Драганов, по-известен с прякора си Драго Чая съвсем се

...
Драго Драганов, по-известен с прякора си Драго Чая съвсем се
Коментари Харесай

Драго Чая съвсем се освини

Драго Драганов, по-известен с прякора си Драго Чая напълно се е освинил напоследък,  видя злословия.нет. Журналистът цъфна на концерта на Тони Димитрова кокетен с блестяща риза на концерта й в НДК. Облеклото му мъчно покриваше шкембето на оялия  се публицист, а сакото на гигантския му размер формален костюм мъчно можеше да се закопчее.

Драго Чая, който към този момент гони 150 кила не пропусна да се появи на купона след концерта на чаровната бургазлийка. Където се поддържа на  воля с куп сандвичи и щедро ги поля с няколко напитки алкохол. Хора участвали на коктейла го съпоставиха с различен прочут водещ от bTV, а точно с новинаря Юксел Кадриев. Който също има такова свръх тегло.

Явно обаче емблемата на Българска национална телевизия не се тормози от гигантските си размери, нито пък за здравето си.

Защото в скорошно изявление пред столичен седмичник призна, че от дълго време не води неравна борба с килограмите. Която изгубил и напълнял поради тежка меланхолия. И не вижда основателна причина да слабее. Трябва единствено да си напомни, че към този момент е на повече от 50 години  единствено поради това си заслужава да се вземе в ръце.

Автор:Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР