ДПС заменя декларациите и скандиранията и облича работни облекла с

...
ДПС заменя декларациите и скандиранията и облича работни облекла с
Коментари Харесай

Журналист: Ахмед Доган и Делян Пеевски несъмнено ще бъдат двигателите на ДПС

ДПС заменя декларациите и виковете и облича работни дрехи с многообещаващото обръщение " Ние започваме да градим " - това разяснява журналистът Илхан Андай във връзка оставката на ръководителя на придвижването Мустафа Карадайъ.
Прочетете още
" Това следва да звучи събуждащо и за своите, и за другите. Своите да са наясно, че към този момент ще се работи доста в името на гласоподавателя, а евентуалните сътрудници и даже резервираните да са наясно, че Движение за права и свободи подвига летвата и ще бъде със самочувствието, че властта ѝ се поставя поради това, което прави, поради новата визия на национално-отговорна демократична партия ", уточни Андай за БНТ 

Според него, Мустафа Карадайъ стартира чудесно като нов ръководител, само че през последната година той се огъна под тежестта Движение за права и свободи.

" Ахмед Доган и Делян Пеевски безспорно ще бъдат моторите на Движение за права и свободи както до националната конференция, по този начин и по-късно. Нужен е доста деликатен разбор дали Делян Пеевски еднолично може да стане ръководител на партията или може да се прибегне към изпробвания към този момент формат със съпредседателите. Тогава той доста удачно би управлявал дружно със съпредседателите Филиз Хюсменова и Илхан Кючук. "

Възможен е и настоящия вид Доган да си остане действен ръководител, само че основната роля да изиграва още веднъж Пеевски, счита журналистът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР