ДПС ще издигне, утвърди и регистрира свои кандидати за президент

...
ДПС ще издигне, утвърди и регистрира свои кандидати за президент
Коментари Харесай

ДПС: Няма да позволим на Радев и Рашков да нарушават Конституцията

ДПС ще издигне, утвърди и записва свои претенденти за президент и вицепрезидент, реши Централният съвет на партията на онлайн съвещание. Одобрени са още критериите и процедурата за номиниране на претенденти за народни представители за изборите на 14 ноември 2021 година.

„ Сред критериите за номинации на претенденти са да бъде избираема персона с публичен престиж, която споделя концепциите на Движението за права и свободи и на либерализма “, показват от Движение за права и свободи.

От партията допълват, че по време на своето съвещание са създали разбор на настоящата политическа обстановка по области и е призната декларация. В документа се показва, че партията няма да разреши нито на Румен Радев, нито на Бойко Рашков да нарушават Конституцията и законите на страната.

„ На предходните избори силовият министър на президента Бойко Рашков се включи интензивно в предизборната акция и употребявайки методите на комунистическия режим, напомни най-ужасяваща част от историята на 20 век. Масово членове и симпатизанти на Движение за права и свободи, като партийни функционери, кметове или чиновници в общински администрации, бяха подлагани на непрестанен полицейски тормоз, правиха се обиски, арести, в нарушаване на законите на страната “, написа в декларацията.

Движение за права и свободи добавя, че е сезирала способените органи в Европейския съюз и ще упорства за осъществяване на справедлива самостоятелна инспекция на всеки един съответен случай.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР