ДПС с първи коментар след първите резултати от изборите.За пореден

...
ДПС с първи коментар след първите резултати от изборите.За пореден
Коментари Харесай

ДПС с първо изявление след вота НА ЖИВО

ДПС с първи коментар след първите резултати от изборите.

За следващ път българските гласоподаватели не овластиха никого еднопартийно да има болшинство в Народното събрание и да ръководи. Това сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. По думите му българските жители са изпратили мощен знак и сигнал, че политиците в България би трябвало да си приказват и да търсят коалиция между тях.

" Бих желал да благодаря на всички български жители, които участваха в изборите и на последващо място, естествено, бих желал да благодаря на всички български жители, които гласоподаваха за Движение за права и свободи ", съобщи на конференция довечера ръководителят на придвижването Мустафа Карадайъ.

" За следващ път Движение за права и свободи усилва своя избирателен резултат… За следващ път българските гласоподаватели не овластиха никого еднопартийно да ръководи ".

" България би трябвало да има устойчиво болшинство в Народно събрание, което да излъчи и устойчиво държавно управление, с цел да има сигурност в страната и за българските жители ", сподели още водачът на Движение за права и свободи и добави, че шапката на всички рецесии е политическата рецесия.

" Първо би трябвало да се реши политическата рецесия - нормалност в политиката и разговор, това е знакът на българските жители. Те не гласоподават за това хората да се ненавиждат, да се опълчват и да подхождат реваншиски, а гласоподават да се търсят решения на проблемите ", съобщи Карадайъ и прикани всички партии да преодолеят егоцентризма си и в името на решаването на рецесиите, да търсят обединяването.

Той не отхвърли, че е допустимо Движение за права и свободи да се коалира с ГЕРБ.

Очаквайте детайлности!

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР