ДПС работи за стабилността на държавата, но управляващите постоянно генерират

...
ДПС работи за стабилността на държавата, но управляващите постоянно генерират
Коментари Харесай

ДПС работи за стабилността на държавата, но управляващите генерират скандали, обяви Карадайъ

Движение за права и свободи работи за стабилността на страната, само че ръководещите непрекъснато генерират кавги. Това съобщи ръководителят на партията Мустафа Карадайъ пред публицисти след заседанието на Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи и парламентарната група на придвижването при почетния ръководител Ахмед Доган в  " Сараите " в столичния квартал " Бояна ".

" Ние работим и даваме своя принос за непоклатимост на страната. Някои хора се пробват да го схващат като непоклатимост на властта. Стабилността на властта е част от стабилността на страната, само че тези две неща не са еднопосочно равни. От друга страна, обаче властимащите непрестанно да генерират кавги, даже спорове сред институциите, това са тревожни неща, с оглед стабилността на страната. Тези кавги пораждат напрежение в обществото ", сподели ръководителят на партията. 

Той акцентира, че по време на съвещанието е разисквана тематиката за семинар на 5 март за отворено ръководство. " Това е значима тематика за нас и освен за нас. От тази позиция можете да го приемете даже като един тип подготовка за ръководство на страната от наша страна ", съобщи Мустафа Карадайъ. 

На въпрос дали Движение за права и свободи се готви за нови избори Карадайъ отговори, че от Движение за права и свободи не са казвали сходно нещо.

По мотив договорката за ЧЕЗ ръководителят на Движение за права и свободи уточни, че от партията ще се произнесат, откакто се срещнат с констатациите на съответните органи и институции на страната.

" Ако е закъсняла реакцията на институциите по тази договорка, съгласно законите, тогава има в действителност забавяне, само че в случай че има оценка за закъсняла реакция, съгласно нечии упования, това е друга тематика ", сподели той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР