ДПС няма да участват в ротацията на правителството през март

...
ДПС няма да участват в ротацията на правителството през март
Коментари Харесай

Антоанета Цонева не очаква Армагедон на ротацията


Движение за права и свободи няма да вземат участие в ротацията на държавното управление през март месец. Това съобщи депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ Антоанета Цонева пред Българска национална телевизия.

Тя увери, че " никакъв армагедон не се основава с ротацията на кабинета " . В момента вицепремиерът и външен министър Мария Габриел и министър председателят Николай Денков би трябвало да създадат оценка на министрите, след което групите на ПП-ДБ и на ГЕРБ-СДС да създадат своите преценки за разбора. Не очаквайте огромни земетресения и разбърквания в кабинета , сподели Антоанета Цонева.

Тя не чака да има трагични разбърквания в държавното управление . Няма драма в това един министър да бъде заменен, тъй като този, който сега заема поста или този човек, който ще го заеме, е значимо да може да издържи на поста , разяснява Цонева.
 В ПП/ДБ спокойни за ротацията
В ПП/ДБ спокойни за ротацията

Владислав Панев не усеща изключително напрежение в тази връзка

За , Цонева съобщи, че това ликвидиране демонстрира липса на съгласуваност сред институциите. Тя уточни, че огромният въпрос, който би трябвало да се зададе, е към службите - на крачка били да приготвят обвиняването, а в същото време Нотариуса бива погубен. Службите и прокуратурата би трябвало да работят, а замерването с прилагателни не води до никаква правдивост, сподели Антоанета Цонева.

Не може правораздаване да се раздава с замяна на прилагателни и всички политици го знаят доста добре. Усилията на ПП-ДБ са ориентирани към систематични промени - смяна в Конституцията и промяна в службите, открои тя. Целта на ПП-ДБ е да няма чадър в прокуратурата и службите.
 Николай Стайков, АКФ: А клубът на Нотариуса със златни карти за магистрати?
Николай Стайков, АКФ: А клубът на Нотариуса със златни карти за магистрати?

Мартин Божанов-Нотариуса беше притежател на частен клуб за магистрати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР