ДПС интерпретира действията на МВР като опити за връщане на

...
ДПС интерпретира действията на МВР като опити за връщане на
Коментари Харесай

Словесен двубой в парламента между Бойко Рашков и Йордан Цонев

" Движение за права и свободи интерпретира дейностите на Министерство на вътрешните работи като опити за връщане на страната ни към Възродителния развой. Това няма нищо общо, това са измислици и агитация. Имахме доклад и беше решено, че Министерство на вътрешните работи е противодействало на престъпност по време на изборите. Това е политическа агитация сега, не толкоз, че някой желае да отбрани правата на някой български жител ", сподели министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Той дава отговор на поставените към него 90 въпроса от Движение за права и свободи по време на обичайния за петък парламентарен надзор, прецизира " Евроком ".

От Движението за права и свободи повече от три месеца постоянно упорстват за отговори от Рашков дали е имало напън от органите на реда по време на парламентарните избори на 11 юли и 14 ноември предходната година.

" Да се придържаме към случаите. Те са еднотипни, тъй като и тормозът беше еднотипен. Става въпрос за инспекции по сигнали на жители и съотношението сигнали-проверки-намерени резултати-присъди е 1/10 000. Щяхме да кажем, че Министерство на вътрешните работи си е свършило работата, в случай че при 1000 сигнала имаше 100 присъди. Понеже доста обича Бойко Рашков да приказва за просветеност и междинна просветеност, дано да кажа, че ние също доста се съмняваме в нечия междинна просветеност, тъй като да не подложим на просветеност нечия просветеност, тъй като пък навръх мен да ми се приказва за просветеност, ми идва допълнително ", сподели депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР