ДПС, ГЕРБ и Има такъв народ, когато разбраха, че Бойко

...
ДПС, ГЕРБ и Има такъв народ, когато разбраха, че Бойко
Коментари Харесай

КапиталНО

" Движение за права и свободи, ГЕРБ и " ИТН ", когато схванаха, че Бойко Рашков може да стане ръководител на КПКОНПИ, когато схванаха, че срокът за подаване на документи ще бъде понижен на 5 дни и другата седмица ще имаме определен ръководител на антикорупционната комисия, който да се бори с корупцията, когато видяха Закона за КПКОНПИ, признат на първо четене и действителната опция да бъде признат на второ четене - полудяха. "
Председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски пред Българска национална телевизия
" Виждайки желанието на тези озъбени и опулени хора, които желаят да се докопат до властта, би трябвало ние да си зададем въпроса: " Това ли е, което желаеме да създадем със страната си? " Не можем да хвърлим страната в безпорядък, не може да я върнем на ГЕРБ и Движение за права и свободи. "
Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в профила си във " Facebook
" Трифонов може и да не е мафия, само че вместо да чегъртат ГЕРБ и Движение за права и свободи, откакто напуснаха държавното управление, останалите в Има Такъв Народ депутати демонстрираха превъзходен синхрон с партиите на Борисов, Доган и Костадинов:, а след това събориха и държавното управление. "
Анализаторът Петър Чолаков за " Дойче веле "
" Путин бе сигурен, че в Украйна ще го посрещнат с цветя, а украинците направиха това, което Путин не очакваше. Така Зеленски и украинците направиха Путин да наподобява на смешник. Макар той да мислеше Зеленски за смешник. "
Реклама Украинският публицист Сергей Руденко пред " Дойче веле " Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР