ДПС е направило рокади сред водачите само в пет от

...
ДПС е направило рокади сред водачите само в пет от
Коментари Харесай

ДПС с рокади в 5 от листите си

ДПС е направило рокади измежду водачите единствено в пет от листите си за депутати за вота на 14 ноември. Днес е последният ден, в който партиите и обединенията би трябвало да внесат в РИК листите си. Преди дни стана ясно, че Делян Пеевски ще застане на чело на  две листи - тази в Благоевград и тази във Велико Търново.

Веднага след него и на двете места са Халил Летифов и Йордан Цонев. Летифов водеше Движение за права и свободи в Благоеград на последните няколко избора. Той обичайно си остава видач в Стара Загора, а Йонев - в Пазарджик.

Така с изключение на Благоевград и Търново, нови водачи има още в Габрово, Плевен и Русе.

На мястото на Мелекбер Шевки Велева в Габрово преди всичко в листата застава Юсеин Вейселов, който е регионалния водач на младежката конструкция на партията.

Рокада има и в Плевен, където последните няколко години лидер бе Велислава Кръстева. Сега лидер там е Марио Рангелов - регионалният ръководител на Движение за права и свободи.

В Русе пък Ализан якова сменя като лидер Бюрхан Абазов.

Останалите листи са непроменени. Освен Пеевски, по две листи оглавяват самия водач на Движение за права и свободи Мустафа Карадай - Кърджали и Шумен, зам.-председателя Станислав Анастасов - Видин и Ловеч, доктор Стоян Стоянов - в Кюстендил и в 24 МИР София, Танер Али, който ще бъде първи в Сливен и Пловдив град, Цветан Енчев - София област и Враца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР