ДПС е готова да разговаря с всички партии в новия

...
ДПС е готова да разговаря с всички партии в новия
Коментари Харесай

ДПС е готова да разговаря с всички в Народното събрание

ДПС е подготвена да беседва с всички партии в новия парламент. Това разгласи водачът на партията Мустафа Карадайъ въпреки всички така наречен партии на смяната да отхвърлят да водят диалози с изключение на с ГЕРБ и с Движение за права и свободи.

Мисля, че нашето държание е ясно през цялото време, нееднократно сме заявявали, че еднообразно можем да приказваме с всички парламентарно показани партии и обединения, разгласи Карадайъ. Изреди, че придвижването е декларирало безусловна поддръжка на държавно управление, показано от новите партии в 45-ия парламент, в 46-ия е декларирана поддръжка за чие да е държавно управление стига да се възстановят демокрацията и държавността. това изискване оставало и за идния парламент. " Но дано забележим окончателните резултат. С всички партии еднообразно можем да приказваме ", разгласи още веднъж Карадайъ.

по данни на " Алфа Рисърч " при 85% редом броене Движение за права и свободи има 11.7% от вота, които обезпечават място за 30 депутати.

На упованието за дефинитивни резултати се базира и при въпрос кого ще поддържа придвижването на балотажа за президент - Румен Радев или Анастас Герджиков.

Анализира, че от април до момента Движение за права и свободи действително е подобрило резултата си като регистрира, че симпатизантите на придвижването са устояли " на всевъзможни репресии на тези избори ".

Отчете, че през камерите на малките екрани също забелязал по-голяма интензивност на вота в Турция.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР