ДПС е единственият разумен избор на президента Радев за връчване

...
ДПС е единственият разумен избор на президента Радев за връчване
Коментари Харесай

Виктор Димчев: ДПС е единственият разумен избор за третия мандат

ДПС е единственият рационален избор на президента Радев за връчване на третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление. Това сподели тв. продуцент и политически анализатор Виктор Димчев в предаването „ Добър ден, България “ на Радио „ Фокус “. Той напомни, че Движение за права и свободи са формирали две държавни управления, освен това много устойчиви.

„ Не знам за какво хората ги изключват, може би тъй като на някои други хора им се желае да им бъде даден мандатът. Ще е куриозно да вземем за пример един Христо Иванов, който има тъкмо 10 депутати от неговата партия с общо 17 в обединението да съберат още депутати по този начин, че да могат да съберат тези 121 депутата. И ще е забавно по какъв начин биха дали своят вот „ ИТН “ за тази кандидатура, тъй като те са към този момент две части, една група и няколко отцепника. И в този момент забавното е дали отцепниците и групата ще гласоподават дружно “, уточни Димчев.

„ Ако мандатът бъде връчен на Българска социалистическа партия, ще стане още по-абсурдно “, сподели още той.

„ Защото в Българска социалистическа партия – една от останалите партии в обединението с показан народен представител, е АБВ. АБВ са създатели на контрапротеста пред Руското посолство оня ден, който се организира против изгонването на съветските дипломатически чиновници, 70 на брой. Сега би трябвало „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ с декларативно проевроатлантическа ориентировка би трябвало да гласоподават дружно с тази партия на Румен Петков – ръководител на някогашния президент господин Първанов, дружно да гласоподава в някаква общественост. Ако пък мандатът бъде даден на „ ИТН “, става още по-комично. Да не приказваме пък, в случай че бъде даден на „ Възраждане “ “, добави Виктор Димчев.

Продуцентът предвижда, че наесен българите за следващ път гледат сериала „ Спасители на плажа “. Този път в ролята на спасителят ще бъде някогашният длъжностен министър председател Стефан Янев, предвижда Виктор Димчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР