Дойде време безплатно да се сдобием с още няколко добри

...
Дойде време безплатно да се сдобием с още няколко добри
Коментари Харесай

В Steam раздават безплатно Quake Champions, а в GOG — Ziggurat

Дойде време гратис да се сдобием с още няколко положителни игри. В услугата за цифрова дистрибуция Steam стартира промоция на многопотребителския шутър Quake Champions. От 10 юни до 18-ти юни можете да получите безвъзмезден билет за ранен достъп до плана, а също така в този интервал работи и понижение на по този начин наречения Champions Pack.
Можете да играете независимо с ботове, а също и с други хора в класическите Deathmatch, Team Deathmatch и Instagib, както и в новите режими Ranked Duel и 2v2 mode. За да може Quake Champions да остане в профила Ви, би трябвало да го инсталирате на вашия компютър и да играете в няколко борби.



Също по този начин, в границите на годишната ликвидация, в услугата GOG за гратис евакуиране е наличен фентази шутъра с детайли на rogue-like под името Ziggurat. В тази игра вие би трябвало да управлявате вълшебник, който да се измъкнем от злокобен лабиринт и да не спирате пред големия брой рискове. Подземията и враговете ще са генерирани на инцидентен принцип при всяко прекосяване, тъй че Ziggurat дава обещание доста страсти. Промоцията продължава 48 часа до 16:00 ч в сряда на 13 юни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР