Дойде денят на истината. Днес ще стане ясен шампионът на

...
Дойде денят на истината. Днес ще стане ясен шампионът на
Коментари Харесай

ЦСКА излиза за победа срещу Ботев, надявайки се на крах в Разград

Дойде денят на истината. Днес ще стане явен първенецът на България за сезон 2018/19.

В едната среща ЦСКА приема Ботев (Пловдив), нуждаейки се от наложителна победа. " Червените " са на точка зад водача Лудогорец, който ще семейства на Черно море.

Всички на " Българска войска " се надяват на неверна стъпка от страна на разградчани, което да им донесе шампионската купа. Ако Лудогорец завоюва семейството си, то те ще се окичат с медалите за осма поредна година. Всякакъв различен резултат на " Лудогорец сцена " обаче дава късмет на ЦСКА да нападна върха в последния вероятен миг.

За Ботев (Пд) дуелът против " алените " няма безусловно никакво значение. При победа те само могат да изместят Черно море от петото място.

Те обаче са извънредно неуместен противник на " алените ". Първо ги отстраниха за Купата след трагичен реванш на " Българска войска ", а след това нанесоха и още една неприятна загуба на футболистите, водени тогава от Любо Пенев. След това обаче " канарчетата " изгубиха финала за Купата от градския противник Локомотив (Пловдив) и това сякаш умъртви настроението в съблекалнята. " Жълто-черните " по този начин и не могат да се съвземат, като са в серия от 5 следващи загуби във всички шампионати.

Домакините не могат да употребяват през днешния ден контузения Иван Турицов и санкции Кристиан Малинов. Най-вероятно на вратата ще стартира Черниаускас, а пред него в отбрана ще е карето Атанасов, Чорбаджийски, Томаш и Жеферсон. Пинто и Бикел ще бъдат двамата опорни халфове, а Тиаго ще извършва ролята на плеймейкър. Евандро и Енрике ще бъдат на двете крила, а в офанзива ще работи Соу.

Ботев идва в София без контузения Зехиров. Треньорът Николай Киров евентуално ще заложи на Ангелов под рамката и Филипов, Димитров, Пиргов и Марин в защита. Апостолов ще работи като отбранителен полузащитник, а пред него в средата на терена ще са Балтанов и Шопов. Добрев и Неделев ще оперират по крилата, а в офанзива ще стартира Доре.
 Феновете на ЦСКА: Вярваме! С нами Бог!
Феновете на ЦСКА: Вярваме! С нами Бог!

" Докато вдишвам - уповавам се! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР