Дойдат ли зимните дни, всички посягаме към топлите напитки, които

...
Дойдат ли зимните дни, всички посягаме към топлите напитки, които
Коментари Харесай

Горещият шоколад може да бъде напитка и за възрастни

Дойдат ли зимните дни, всички посягаме към топлите питиета, които да сгреят ръцете и душите ни, само че постоянно изборът ни се лимитира до чай или кафе. В огромен % от случаите подценяваше шоколадовите питиета, защото на множеството места те са просто една подготвена примес, цялостна със захар.

След малко изследване се оказа, че кафе културата в България се е развила и разширила и към този момент може да се открие огромно многообразие от топли питиета с шоколад, като някои от тях надалеч не са за деца.
 Сашко към този момент е дружно с татко си и получава нужните здравни грижи 19 ноем 2022 | " Сашо се усеща добре и се гушна в мен! Благодаря на всички! " - това написа във фейсбук бащата на дребния 12-годишен...
Как ви звучи вино и парещ шоколад? Интересно, нали! В нашата селекция ще откриете още няколко такива предписания: 

Уиски с парещ шоколад

Блогърът от „ My Dish Is Bomb “ разказва какво е чувството и усета, когато отпиваш от тази забавна напитка: „ При първата глътка уискито се усеща незабавно, само че по-късно ароматът на парещ шоколад и топлината раздрусват прелестно цялото тяло. “



Червено вино с парещ шоколад

След като може да се яде шоколад с вино, за какво да не може да се постави вино в шоколада? Вижте рецептата и разберете за какво тази напитка сега е много съвременна. Рецептата може да откриете. Повярвайте ни, ще се изненадате.



Горещ шоколад с кардамон, бърбън и кокосово мляко

Този парещ шоколад може да се опише единствено с една дума – баланс. Това е съвършената композиция сред сладостен, лют и алкохолен усет. За повече кондензиран аромат добавете късчета същински шоколад, а за бърбън изберете известния и наличен Four Roses, примерно. Рецептата, която ние изпробвахме може да откриете.



Горещ шоколад с ликьор Бейлис

Представете си единствено: парещ шоколад, ирландски ликьор с усет на крем и бонбони… Как ви звучи? Благодарение на тези добавки, горещият шоколад на прахуляк от елементарното пакетче ще се трансформира в същинска зимна магия. Освен ликьор и бонбони се прибавят още мляко и късчета бял шоколад. 



Горещ шоколад с ванилия, ром и сметана

Може би си мислите, че звездата на тази рецепта е рома, само че истината е, че това е ванилията и сметаната. Всъщност, към тази рецепта се прибавят още бадемово мляко и какао..

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР