Довечера звездите ще бъдат подложени на емоционално изпитание, каквото Големия

...
Довечера звездите ще бъдат подложени на емоционално изпитание, каквото Големия
Коментари Харесай

Сърцата Ни Се Скъсаха! Най-Известната Тв Звезда В България Рухна В Сълзи! Ето Снимки, Баща Й Е

Довечера звездите ще бъдат подложени на прочувствено тестване, каквото Големия брат спретва на участниците в съвсем всеки сезон. През новоханските палати ще се отбият за малко брачният партньор на Джулиана - Станимир, майката на Тото - Ани Дамянова, а също и бащата на Александра Богданска, която подцени волята на своите родители и се омъжи за мъжа, поради който преди година бе приета в болница в столичната психиатрия, написа Пик.

Ето го цялото семейство Богдански: Александра, татко й Милан, майка й Янка и брат й, кръстен на баща си. Снимката е от октомври 2015 година, когато Богдански-старши е претендент на Българска социалистическа партия за кмет на община Благоевград.



При срещата с обичаните им хора cъĸвapтиpaнтитe не би трябвало да трепват. Това обаче ще се окаже непостижимо условия за булката на Лудия кореспондент. Преди последната задача Александра споделя на Джулиана, че не има вяра някой от роднините й да се появи в Къщата, с цел да й вдъхне кураж преди финала.

Противоречивите положения, през които миската мина, до момента в който се луташе сред любовта си към Петканов и виновността, че омъжвайки се е разочаровала родителите си, може би са пречупили майка й и татко й, които не благословиха брака й.

Бившият претендент за кмет на община Благоевград от Българска социалистическа партия Милан Богдански прекрачи начумерен прага на Къщата, а тази вечер ще стане ясно дали със брачната половинка му Янка са дали прошка на щерка си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР