Довечера зрителите ще се пренесат във времето след 4 изминали

...
Довечера зрителите ще се пренесат във времето след 4 изминали
Коментари Харесай

Съдбоносни събития тази седмица в Откраднат живот

Довечера феновете ще се пренесат във времето след 4 минали месеца в МБАЛ " Св. Кирил ", с цел да проследят измененията в живота на лекарския екип. Четири ще бъдат и епизодите тази седмица, които ще се излъчват от вторник до петък. Седмица преди финала на 22 декември почитателите ще станат очевидци и на някои от съдбоносните събития за сезона. 
Сурогатната майка, която ще подари с дете доктор Хинова и доктор Мазов, ще пожелае и невъзможното, възползвайки се от основната обстановка. Желанието й ще стигне даже до преместване в дома им, което ще сътвори спор в фамилията. Противоречия ще зародят и сред доктор Огнянова и доцент Банков. Мечтата на Зорница да заживее с шефа на болничното заведение ще бъде сложена под въпрос от самата нея, откакто научи детайлности за положението на брачната половинка му. 

Виолета Захариева ще се изправи пред най-големия си боязън - битката с раковото заболяване, което беше надмогнала. Единственият човек към който ще се обърне, е доктор Стилянова, а диалогът сред тях ще намеси и доцент Захариев.
Дали Галя ще научи истината за случката сред доцент Захариев и Виолета? Ще продължат ли напред доктор Огнянова и доцент Банков? - феновете ще научат в новите епизоди на " Откраднат живот: Чуждо тяло ", тази седмица.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР