Доц. Георги Лозанов отсече: Аз съм българче“ е удобен обект

...
Доц. Георги Лозанов отсече: Аз съм българче“ е удобен обект
Коментари Харесай

Георги Лозанов отсече: „Аз съм българче“ е удобен обект на дезинформация

Доц. Георги Лозанов отсече: „ Аз съм българче “ е комфортен обект на дезинформация. Това разяснява някогашният ръководител на Съвет за електронни медии и учител в журналистическия факултет на Софийския университет.

„ Аз съм българче “ е комфортен обект на дезинформация, тъй като визира патриотични усеща, основани в детството. То носи напълно почтено детско патриотично възприятие. Тези, които се пробват да го употребяват пропагандно, те не смеят да водят по-задълбочен диалог за това какво е патриотизмът през днешния ден “.

Зад това се крие пропагандната теза, че да се изпитва взаимност към Украйна е нещо укорително, продължи разсъжденията си Лозанов в студиото на Нова Нюз. „ Да се твърди, че в случай че сме на страната на Украйна е оттегляне от националните усеща, е или недоумение на историята или по-скоро работа за съветските ползи “, безапелационен е той.

Според доцент Лозанов по-важната тематика в дебата е мястото на България – „ Продължаваме ли да стоим зад Украйна ние като българи или към този момент стоим зад Путин “.

Лозанов е убеден, че „ политиката на националистическите партии е путинизмът “. Лозанов уточни, че се води борба против опитите на Русия да си върне изгубените позиции от времето на Съюз на съветските социалистически републики.

„ Президентът е огромно отчаяние за демократичната общественост в България, която имаше политическата доверчивост да го поддържа за втори мандат ”, съобщи Лозанов.

Той уточни, че приказваме за „ евроатлантизма “ като политическо факсимиле. По негови думи понятието значи общество, в което са спазени човешките права и почтено битие.

Източник: Нова Нюз

Още вести четете в графа „ България “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР