доц. Атанас Мангъров:Не е вярно, че хората не вярват на

...
доц. Атанас Мангъров:Не е вярно, че хората не вярват на
Коментари Харесай

ДОЦ. АТАНАС МАНГЪРОВ: ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ СА ОПАСНИ! НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ ХОРАТА НЕ ВЯРВАТ НА НАУКАТА, ТЕ НЕ ВЯРВАТ НА ЛЪЖЕ-НАУКАТА! ВСЯКА СЛЕДВАЩА ДОЗА ВАКСИНА ОТСЛАБВА ИМУННАТА СИСТЕМА!

доц. Атанас Мангъров:

Не е правилно, че хората не имат вяра на науката, те не имат вяра на лъже – науката на лъже пророци, които за две години са прочели доста книги и считат, че са хванали Господ за шлифера.

В историята на ваксинологията всяка последваща доза от дадена ваксина, като бустерната, в множеството случаи ОТСЛАБВА имунната система.

Медицината не е аритметика, където 2,3,4 е повече от 1, в медицината не е по този начин, дори може да има рискови последствия. Особено за децата имунизирането с тези ваксини  водят до доста по-големи опасности, в сравнение с от болестта.

ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ СА ОПАСНИ, тъй като неимунизираните са лимитирани в дейностите си, а имунизираните се движат свободно и по този начин заразяват доста повече от неимунизираните.

Зеленият документ е основан, с цел да кара хората да се имунизират, а някои от това печелят и то доста.

Ако нямаше тези ваксини отново щяха да загинат толкоз хора, само че заболяването щеше по-бързо да завърши, тъй като тогава  ще съществува в цялото общество ЕСТЕСТВЕН КОЛЕКТИВЕН ИМУНИТЕТ.

Цялото изявление може да гледате тук:



Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР