Достигането до върховна наслада в леглото не е задължителен финал

...
Достигането до върховна наслада в леглото не е задължителен финал
Коментари Харесай

Неподозирано изненадващи причини да нямате оргазъм

Достигането до висша приятност в леглото не е наложителен край на това по този начин прелестно интимно занятие. То е резултат от доста неща, които в цялост ви водят до стремежи възторг. Уменията на колегата ви имат значение, вашето здравословно и психическо положение, вашият полов опит, нещата, които харесвате в леглото са единствено част от събитията, помагащи за по този начин стремежи благополучен край. Но съществуват доста непредвидени аргументи, заради които не достигате до оргазъм. Не бързайте да обвинявате колегата си преди да сте се срещнали с тях.

Прекарвате по-голямата част от деня седнали
Ако работата ви постанова седене на бюро часове наред през работния ден, това може да е една от аргументите за изчезналия ви оргазъм или сложното постигане до него. На пръв взор двете неща нямат нищо общо между тях, само че в действителност не е по този начин. Продължителното седене отслабва мускулите на дребния таз и вагината, карайки ги да стават все по-инертни. Това неизбежно се отразява върху половата функционалност. За да ги поддържате в добра форма, ставайте да се поразходите на всеки час. Освен това в седнало състояние можете да вършиме упражненията на Кегел. Припомнете си ги тук.

Носите високи токчета
Високите токчета са различен индиректен извършител на усложнения в достигането до оргазъм по време на секс. Причината още веднъж е в нарушаванията, които мускулатурата търпи. В този случай това се отнася освен до мускулите на дребния таз, само че и тези в основата на гърба и кръста. Неправилната стойка в резултат на високите токчета провокира деформиране на гръбнака и изместване центъра на тежестта. Така се повреждат прилежащите към мускулите тъкани, както и самите мускулни нишки. Възможно е да се провокира и болежка при секс.

Не казвате на колегата си какво тъкмо желаете
Едно от най-полезните неща в секса е честността и откритостта. Невинаги индивидът, с който вършиме секс, може самичък да планува и разгадае от какво тъкмо имате потребност, какво харесвате. Не се опасявайте да му го споделите, с цел да извършите преживяването още по-вълнуващо.

Не пиете задоволително вода
Добрата хидратация на цялото тяло въздейства върху здравето. Ако сте даже леко обезводнени, това може да аргументи запек, отмалялост, неспокойствие, стомашни проблеми, промени в настроението, даже да повлияе на половата ви функционалност. Защо? Защото нервната система също страда при дехидратация. Нервните кафези не могат да споделят качествено между тях в среда с понижено количество на вода. Ето за какво и половите органи биват незадоволително инервирани, надлежно възбудими.

Не вдигате задоволително звук
Когато не издавате никакви звуци по време на секс, за колегата ви е по-трудно да разбере дали е на прав път. Не потискайте поривите си да огласяте моментите, в които възбудата пораства. Така достигането до оргазъм ще е по-лесно.

Прием на медикаменти
Някои лекарства, които приемате, могат да са повода за отсъствието на оргазъм или сложното постигане до него. Обикновено това са антидепресанти, медикаменти за надзор на кръвното налягане, противозачатъчни таблетки, някои антихистамини. Те покачват внезапно равнищата на пролактина в тялото, който всъщност е един от хормоните на напрежението. Той потиска либидото и понижава половото наслаждение.

Нивата на окситоцин са прекомерно ниски
Окситоцинът е прочут като хормон на щастието. Ако стресът в организма ви е прекомерно висок, равнищата на окситоцин спадат фрапантно. Това понижава освен половото предпочитание, само че и способността за постигане до оргазъм.

Не мастурбирате
Изследвайте тялото си. Познавайте добре своите ерогенни зони. Това ще ви помогне в половата игра с колегата.

Пишкали сте преди секс
Изпразването на пикочния мехур преди съкровен контакт от една страна е добре, тъй като ще се отпуснете и няма да мислите единствено за това дали инцидентно няма да се изпуснете леко в леглото. От друга страна обаче, когато мехурът е цялостен, той притиска повече нервни окончания, както и вашата G-точка. По този метод половата стимулация е доста по-наситена, надлежно достигането до оргазъм – доста по-вероятно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР