Доставените в Украйна оръжия вече се продават на черния пазар

...
Доставените в Украйна оръжия вече се продават на черния пазар
Коментари Харесай

Москва: Доставените в Украйна оръжия вече се продават на черния пазар и се изпращат в Идлиб

Доставените в Украйна оръжия към този момент се продават на черния пазар и се изпращат в Близкия изток, в Идлиб. Това съобщи в четвъртък ръководителят на съветската делегация на договарянията във Виена за военна сигурност и надзор на въоръженията Константин Гаврилов в ефира на телевизия " Россия-24 ", оповестява

„ Има заплаха от разпространяването от зоната на спора на леко стрелково оръжие, изключително Javelins, MANPADS и противотанкови оръжия. Вече има обстоятелства, че тези оръжия се продават на черния пазар и се изпращат в Близкия изток, в Идлиб. Вече видяме фрагменти ", сподели той.

Според Гаврилов европейците не схващат, че си играят с огъня. " В последна сметка може да се употребява за терористични цели. Въпреки това доставките не престават ", сподели дипломатът.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в отговор на молбата на водачите на републиките от Донбас за помощ, показва ТАСС. След това Съединени американски щати, Европейски Съюз, Англия, както и редица други страни постановиха огромни наказания против Руската федерация и усилиха доставките на оръжие на украинските управляващи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР