Доставчик на стоки запуши гараж на пловдивчанка, докато разтоварва стоки

...
Доставчик на стоки запуши гараж на пловдивчанка, докато разтоварва стоки
Коментари Харесай

Доставчик наруга пловдивчанка, помолила да премести неправилно паркирания си бус

Доставчик на артикули запуши гараж на пловдивчанка, до момента в който разтоварва артикули в магазин на ул. Трайко Китанчев 14 в „ Мараша “. Фирменият бус той паркирал по средата на тротоара и част от пътното платно, алармира четец на   TrafficNews .
Прочетете още
По думи на пловдивчанката сходно паркиране от страна на снабдители изобщо не е казус и не то я изненадало. Шокът за нея било отношението, което въпросният мъж си разрешил да показва.

„ На същото място стопират голям брой коли, чиито водачите всекидневно разтоварват стока в супермаркета в непосредствена непосредственост. За пръв път обаче се сблъсквам с такава надменност и експанзия “, споделя пловдивчанката. Тя се прибирала вкъщи дружно с детето си и желала да употребява гаража си. Заради паркиралия бус обаче тя нито можела да влезе в гаража, нито да употребява паркомястото, което заплаща.

„ Когато отидох в магазина, с цел да потърся водача, той просто съобщи, че „ не му пука и ще очаквам ”. Помолих повторно и споделих, че съм с малко бебе в колата. Той умерено съобщи „ по-късно, де ”, а на открито към този момент станах “мърша и мастия ” “, споделя тя.

„ Кога хората станаха толкоз неприятни? “, пита дамата.

Припомняме, че единствено преди дни ви разказахме за още един случай, в който паркирал в нарушаване жител си се отнася надменно при отправена забележка.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във  или на публицистичната ни поща 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР