Достатъчно е да сте гледали трейлъра на Да свалиш Уолстрийт,

...
Достатъчно е да сте гледали трейлъра на Да свалиш Уолстрийт,
Коментари Харесай

Джей Ло призна, че е била "тъжна", след като не получи номинация за "Оскар"

Достатъчно е да сте гледали филмовия откъс на " Да свалиш Уолстрийт ", с цел да разберете, че Дженифър Лопес е звездата на лентата.

Всички фенове на 50-годишната певица и актриса, както и значително кино критици, отличиха представянето на Лопес като " зашеметяващо " и изрично изнесоха предлагането, че тя ще получи номинация за " Оскар ". Истината е обаче, че колкото и да искахме това да се случи, номинацията по този начин и не стана факт.

Самата Лопес призна пред Опра Уинфри, че е била " малко тъжна " от обстоятелството, че не е съумяла да получи най-престижната кино премия в промишлеността: „ Бях малко тъжна, тъй като имаше толкоз доста упования. Толкова доста публикации, толкоз доста положителни мнения - повече от всеки път в кариерата ми. Когато не се получи, усетих, че като че ли предавам целия ми екип, по-голямата част от който, е с мен от 20-25 години. Мисля, че имаха доста очаквания, те също желаеха да печеля, по тази причина може би усетих, че съм ги предала. "

Въпреки че ролята на стриптийзьорка не остава приета от Филмовата академия на Щатите, Дженифър споделя, че просто е трябвало да обърне внимание на всички свои достижения през миналата година. „ Запитах се за какво се усещам толкоз тъжна. Току-що бях изпратила най-невероятната година от живота си - най-голямото разкриване на филм в кариерата ми, дефилирането ми в Милано с емблематичната рокля на Versace, а след няколко седмици ще пеех на Super Bowl. "

„ Просто желаеме утвърждението на останалите ", продължава Дженифър, „ Искаме хората да ни кажат, че сме свършили работата си добре. Тогава осъзнах, че не ми би трябвало премия, върша всичко това, тъй като го обичам. " В последна сметка обичаната ни дива осъзнава, че е задоволителна сама на себе си. Ако зависеше от нас, бихме ѝ дали колкото награди пожелае...
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР