Достатъчно е да отговорите с коя от седемте дадени снимки

...
Достатъчно е да отговорите с коя от седемте дадени снимки
Коментари Харесай

Изберете любимия си символ: Зад него е изключителна истина за вас като човек

Достатъчно е да отговорите с коя от седемте дадени фотоси с вашето око и ще разкрие доста за вас и настоящото ви въодушевление.

Погледнете деликатно, изберете една и по-късно вижте какво значи това.

1. Вие сте прекомерно буйни

Жив пожар, който не търси премеждие. Искате да бъдете спонтанни и да живеете по метода, по който желаете. Пожарът гори във вас, имате живи и гладни инстинкти. В обстановка сте да бъдете спонтанни и имате ясна картина за бъдещето си, само че и ядосани сте поради нещо, което ви се е случило неотдавна и не можете да забравите. Трябва да имате поради, че разходката може да бъде ключът към вашите проблеми.

2.Вие сте доста изобретателни

Учите своите неточности и доста сте претърпели. Задава се днешния път към задачата може би сте изгубили нещо скъпо, само че допустимо е, поради тази загуба сте станали по мъдри и макар че не сте наясно с това, и тази мъдрост ще ви употребява в бъдеще. Планирайте, фантазирайте и използвайте тази креативна фаза в живота си. Покажете всичко, на което сте способни.

3. Вие сте свързани с природата

Извличате силата си от природата и с течение на времето сте все по-наясно с това и това изобретение улеснява и изпълва най-желаните ви стремежи. Вие притегляте хората с тази специфична сила, с която сте свързани с природата и действате " лечебно " на тях, имате красива аура, зелено като природата, която е в близост.

4. Вие сте изцяло нежни

Въпреки че вашите планове са положителни и позитивни, постоянно се чувствате изгубени поради тях. Трябва да вярвате в себе си и да приемате грешките като неразделна част от живота. Никой не е идеален. Научете се да обичате себе си и да се доверите на инстинктите си.

5. Много сте загадъчни

Вие знаете какво би трябвало да кажете на другите и какво би трябвало да остане прикрито. Отваряте се единствено за тези, които в действителност го желаят. Вие евентуално сте такива, тъй като сте претърпели някаква огромно изменничество. Имате стена към вас, която сте издигнали като оръдие поради неприятните хора и събитията към вас.

6. Вие сте извънредно харизматични

Вие сте нерешителни, с милиони разпитващи към вас и това ви прави привлекателни. Винаги го забелязвате, макар че не го виждате. Не сте сигурни, само че би трябвало да сте наясно с вашите положителни качества. Не би трябвало да се оттегляте, когато възникне предизвикателство. Когато станете самоуверени, ще постигнете каквото пожелаете.

7. Вие сте нощен надзирател

Царе сте на трансформациите и желаете да наблюдавате другите хора, даже и да ги преследвате. Обичате искреността и любовта, само че не откривате себе си по този начин елементарно. Обичате когато другите се пробват да ви завладеят и високо ценят вашите качества, истина е, че сте прави. Вие умеете да обичате и който и да се впусне в игра с вас ще открие същинско благосъстояние.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР