Достъпът на Натали до чекмеджето с евро по 500 е

...
Достъпът на Натали до чекмеджето с евро по 500 е
Коментари Харесай

Мъст на Натали в Narod.bg: Социолозите избутаха ББ

Достъпът на Натали до чекмеджето с евро по 500 е отсечен, сигнализира източник на Narod.bg от близкото обграждане на русокоската.

Макар че до неотдавна се смяташе за любимка в харема „ Мата Хари ”, през днешния ден дългокраката водеща е в недружелюбност, тъй като ББ заложил на много по-красивата и очевидно по-умна пиарка Ванина, която съпровожда застаряващия палавец на всички места като сянка.

За да си отмъсти за изгубения парадайс, Наталка стартира да се гаври с Шугър предци пред очите на цяла България, написа нашият източник.

По време на петъчното предаване водещият прочете следващото и последно социологическо изследване преди изборите. Тогава Натали и сътрудника й от спорта скочиха на водещия, че тези изследвания не са правилни.

Реклама

Натали даже посочи, че на предходните избори организациите сочели бандата на ББ за победител, а в действителност тя изгубила и №1 станали „ харвардци ”.

Накрая синоптичката самодоволно посочи, че и този път стъкмистите-социолози няма да познаят.

Причината за бяса против ББ е, че към този момент не й дава да щипва от чекмеджето с пачки евро по 500, а тя пък доста бързо не помни кой я уреди с предаване.

На другия полюс е Ванина, която безспирно поддържа обичания си, а във фейсбук профила й се вижда, че цъфти около връзката си с ББ.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР