Доста родни знаменитости се врекоха във вечна вярност тази година

...
Доста родни знаменитости се врекоха във вечна вярност тази година
Коментари Харесай

Вип Разделите На 2018 Година

Доста родни звезди се врекоха във безконечна честност тази година и демонстрираха лъскавите си сватби, надпреварвайки се кое празненство ще е най-пищно и атрактивно. Носителката на короната „Мис България“ Антония Петрова да вземем за пример спретна женитба в стеснен другарски кръг на брега на Бяло море. Християн Гущеров и новата му годеница Светлана Василева имаха скъпарска гала и разкош празненство за гостите си. Певицата Емилия сподели „да“ на своя правоверен Жорж Башур, а президентът Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова се врекоха пред закона и пред Бог, скрити от хорските очи и фотоапарати.

Не липсваха обаче и звездни двойки, които оповестиха своите раздели за злощастие на феновете си. „България Днес“ събра най-популярните лица, които сложиха точка на връзките си. Я поради изчерпаните си връзки, я поради появяването на различен човек на любовния фронт.

Ники и Саня – дългата връзка завърши

„Не сме дружно със Саня. Може би аз съм отговорен. Искам тя да бъде щастлива“, сбито, само че непосредствено и искрено съобщи артистът и режисьор Ники Илиев. Той от години делеше леглото и покрива си със Саня Борисова. Слухове за разлъката се носеха от дълго време, само че никой от двамата актьори не признаваше за разрива. Клюкари в театралните среди шушукаха под сурдинка, че нова жена се е появила в живота на Илиев. Коя е тя – следва да разберем. А в случай че такава няма – пожелаваме му през 2019 година да срещне!

Кекса и Дара – доста звук за нищо

Младежите Папи Ханс и изпълнителката Дара няколко месеца демонстираха влюбените си влажни погледи, до момента в който най-изненадващо Константин Трендафилов, както е същинското име на Папи, не хвърли бомбата, че е влюбен в друга. Мистериозната дама е португалка и за нея се знае единствено, че го е омагьосала с хубостта си.

„Тая жена ми откъсна главата! Пръсна ми мозъка!“, разяснява по неин адрес Ханс.

„Не сме към този момент гаджета с Кокича, само че постоянно ще съм до него и ще го подкрепям“, почтено и по детски разяснява певицата Дара.

Златка и Георги – шампанско, сълзи и силикон

Животът се прекатурва на 360 градуса – в това е уверен към този момент ММА боецът Жоро Валентинов, който бе вдлъбнат до ушите по плеймейтката Златка Райкова. Спортистът даже предложи брак на мадамата в имитаторското шоу „Като две капки вода“. Малко по-късно лъсна грозната истина, че те не са дружно. Нещо повече – че Райкова върти обич с един от най-близките му другари – Благо Джизъса!

„Винаги ще съм признателен на тоя клоун (Благой Георгиев – бел. авт.), че ми сподели какъв човек е в реалност, както и че ме отърва от това Нещо (Златка – б. а.).

Мария Илиева и Георги гледат в разнообразни направления

Талантливата певица Мария Илиева се трансформира в самотна майка. За страдание малко след раждането на бебето им двамата с таткото Георги Михайлов прекратиха своите връзки. Към днешна дата той е благоприятен за друга дама, която е доста по-млада от Мария. Тя се споделя Владислава и живее в Белгия, където от години обитава и самият млад татко.

„Не трябваше да се занимава с тоя пубер, беше ясно, че по този начин ще се развият нещата. От такива връзки единствено децата страдат. Разликата в годините в никакъв случай не е за подценяване“, цъкат с език върли почитатели на Илиева.

Лора Караджова и Вальо скъсаха

Миньончето с мощния глас и дъщеря на Данчо Караджов – Лора, не скри, че към този момент не живее с бащата на дъщеря си Алис.

„С Валентин взехме това решение осъзнато и зряло. Колкото и да не ви се има вяра, откакто заживяхме под един покрив, осъзнахме, че не сме един за различен. Именно тогава разбрах какво значи клишето „несъответствие в характерите“. Уважаваме се, това е най-важното. Оставаме си приятели“, безапелационна е Караджова.

Есмер и Благо – „Досвидания!“

Рускинята с чеченски корени Есмер Омерова не съумя да задържи до себе си нашия футболист Благой Георгиев – Джизъса. Въпреки поразителната й аналогия с безконечния секссимвол Анджелина Джоли Благо небрежно си обра крушите от Русия и се прибра у нас, с цел да се отдаде на новата си тръпка – Златка.

Есмер роди третото дете на Джизъса. От предходен брак той има двама наследници с гимнастичката Христина Витанова. Предвид настоящите събития му се обрисуват още бракове и деца.

„Това не е библейско“, майтапят се мнозина с Джизъса на подбив, иронизирайки отявления му афинитет към Библията и Бог.

Диляна Попова и Асен – хубостта не стига

Секссимволите Диляна Попова и Асен Блатечки са доказателството, че от време на време и хубостта не избавя света. Въпреки появяването на общото им дете – сладурчето Борил, двамата решиха, че връзката не им се получава.

Блатечки се завърна с наведена глава при жена си Катерина, от която има към този момент пораснала щерка. Попова пък се надява все в миналото тъгата по Асен да стихне. Както и да откри нов смисъл и ентусиазъм. Дано! На красивите дами не им отива да страдат!
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР